Lediga jobb

Lediga jobb

Lediga jobb hos Adonia

Bovärd/Fastighetsskötare

Adonia Omsorg är ett företag som funnits sedan 2013 och erbjuder olika boendeformer till socialtjänsten i ett antal städer i Västra Götaland. Det handlar om boende med och utan stöd. Våra boende bor i egna lägenheter i Göteborg med omnejd. Vi har kontor i centrala Göteborg.

Vi söker nu en bovärd/fastighetsskötare till vår verksamhet på deltid fram till sommaren, heltid under sommaren samt deltid därefter. Vi välkomnar studerande som vill jobba extra/sommarjobba som studerar utbildning inom socialt arbete eller likvärdigt

Arbetet är varierande och en stor del av ditt arbete innebär att du kommer göra regelbundna besök hos våra boende för att se att de trivs i boendet, att de tar hand om lägenheten samt efterföljer de boenderegler vi satt upp.

Då vi arbetar med människor med olika bakgrund och sviktande psykiskt mående och färdigheter behöver du sociala färdigheter och förmåga att möta alla sorters människor. 
Du behöver också kunna uttrycka dig i skrift då våra möten med boende dokumenteras i vårt journalföringssystem.

Arbetet innefattar även enklare inredning och inventering av nya lägenheter, inköp på olika varuhus, montering av möbler, enklare städning av lägenheter i samband med utflytt samt enklare reparationsarbeten i lägenheterna.

Som person söker vi dig som är flexibel, praktiskt kunnig, tycker om att möta människor i olika livssituationer, inte är rädd för vist kroppsarbete och är samarbetsvillig och prestigelös.

Utbildning eller kunskap i socialt arbete samt praktiskt arbete är meriterande.
B-körkort är ett krav. För tjänsten fodras utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen till en engagerad arbetsgrupp och ett omväxlande arbete!

Arbetstid; 8-17 samt beredskapsarbete kvällstid förekommer.
Omfattning: Deltid/heltid
Vi har kollektiv- och flexavtal. 
Vi har 6 månaders provanställning

Skicka ansökan till: personal@adonia.se, märk ansökan ”Bovärd/fastighetsskötare”
Vid frågor kontakta: Linda Henrikson: 0721-852590